3 d’agost de 2015

BEGUDA AL GINGEBRE


 Tot i que arribo una mica tard...amb aquesta beguda tan refrescant participo al HEMC 68 , organitzat per Le bon vivant, aquest mes dedicat als sucs, cockails, granissats, batuts..., tot boníssim i ideal per a fer passar la set i la calor...
Encara no fem vacances, però tancarem la paradeta fins setembre! Bon estiu!!

BEGUDA AL GINGEBRE
Ingredients
1 pera madura (tipus Conference)
Suc de dos taronges
Suc de mitja llimona
Gingebre fresc (més o menys la mida d'un gra d'all)
Fulles de menta
Glaçons
Elaboració
En el got de la batedora posem, la pera pelada i sense cor, el gingebre pelat, els sucs de taronja i llimona i les fulles de menta, i jo vaig afegir uns tres o quatre glaçons de gel per a ajudar a que quedés ben triturat i a més a més estigués fresquet, que és del que es tracta!
Si el volem més com a beguda hi podem posar més glaçons, quedarà més líquid i tinfrem una beguda ben refrescant.
Font: blog STOMAKO.com

7 comentaris:

Anna Pigarda ha dit...

Aquesta cau segur a casa! Tan refrescant i tan saludable! I el punt de la menta i el gingebre!! Ha d'estar deliciosa! Una abraçada!

Anna Pigarda ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Eva Macià ha dit...

Una beguda molt refrescant i saborosa, m'hi encanta el toc del gingebre!! un petó!

ISABEL ha dit...

Ideal per preparar-nos per les properes vacances.
Hi seràs al Pallars aquests dies????
Jo pujo la propera setmana.
Una abraçada i bon estiu.

Cuina Cinc ha dit...

Pels dies de calor res millor que un còctel refrescant!
Un bon estiu!

Cuina Cinc ha dit...

Pels dies de calor res millor que un còctel refrescant!
Un bon estiu!

María ha dit...

Mi querida amiga, que rica bebida mas veraniega y refrescante, solo con verla ya apetece una copita. Mil besicos y Feliz descanso cielo

Seguidors